Omdat uw vermogen het verdient rendement te behalen

Nieuwe poging
De stieren proberen een nieuwe poging te forceren om de 690 te bereiken. Gisteravond middels de Futures werd dit al bereikt. Nu staat de Index op 686 punten. Eigenlijk iets te laag t.o.v. de markten om ons heen. Eerst zal de belangrijke 688 gepasseerd moeten worden, om enigszins het positieve sentiment terug te krijgen, met daarboven de belangrijke 695!

Gelukkig hoeven we zelf niet in te schatten, wanneer een Long of Shortpositie moet worden ingenomen, want daar hebben we een systeem voor, die dat volgens een algoritme voor ons bepaald. De leden ontvangen een sms wanneer het algoritme een Long of Shortsignaal geeft, zodat u geen belangrijke momenten mist. Ook is het mogelijk om de posities automatisch te laten uitvoeren, middels Mirrortrading, volgens het concept: no cure no pay. Wilt u ook mee profiteren van de signalen van Wavetrading, meld u zich dan aan via info@wavetrading

Mirrortrading
Heeft u naast Wavetrading, belangstelling voor Mirrortrading, waarbij geen abonnement in rekening wordt gebracht, dan kunt u zich aanmelden via www.wavetrading.nl onder het kopje abonnement, met vermelding tot het automatisch laten verzorgen van uw posities, middels copytrading.

Hierbij werken we met de high-watermark methode, oftewel performance fee.
Dus no cure, no pay.

De performance fee bedraagt 15% van het resultaat en wordt iedere maand verrekend.

Lees ook het dagelijks beursbericht op wavetrading.nl onder het kopje analyse.