Omdat uw vermogen het verdient rendement te behalen
Dobberend
De AEX dobbert wat tussen de 720-730. Soms er iets boven en zoals nu er iets onder. Dit was ook onze verwachting dat we dit beeld zouden zien in de maand augustus, zoals we schreven, in de laatste nieuwsbrief. Verder kun je er niet zoveel van zeggen op dit moment. De 718 biedt de eerste steun voor de korte termijn.

Zomeraanbieding:
Een maandabonnement, voor de sms-dienst, is gedurende deze zomer niet 1 maand geldig, maar 2 maanden. Dat is dus slechts €75 per maand, voor wat komen gaat. Pak uw voordeel en profiteer mee.
G
elukkig hoeven we zelf niet in te schatten, wanneer een Long of Shortpositie moet worden ingenomen, want daar hebben we een systeem voor, die dat volgens een algoritme voor ons bepaald. De leden ontvangen een sms wanneer het algoritme een Long of Shortsignaal geeft, zodat u geen belangrijke momenten mist. Ook is het mogelijk om de posities automatisch te laten uitvoeren, middels Mirrortrading, volgens het concept: no cure no pay. Wilt u ook mee profiteren van de signalen van Wavetrading, meld u zich dan aan via info@wavetrading

Mirrortrading
Heeft u naast Wavetrading, belangstelling voor Mirrortrading, waarbij geen abonnement in rekening wordt gebracht, dan kunt u zich aanmelden via www.wavetrading.nl onder het kopje abonnement, met vermelding tot het automatisch laten verzorgen van uw posities, middels copytrading.

Hierbij werken we met de high-watermark methode, oftewel performance fee.
Dus no cure, no pay.

De performance fee bedraagt 15% van het resultaat en wordt iedere maand verrekend.

Wavetrading is nu ook te volgen via Twitter, @Wavetrading10
Lees ook het dagelijks beursbericht op wavetrading.nl onder het kopje analyse.